PÅ OPPDRAG HOS KUNDE

Smurfit Kappa Norge AS

En kunde vi har samarbeidet med i over 15 år, en verdifull og viktig kunde for oss gjennom mange år.

Kontorrenhold

Fabrikkrenhold

Vindusvask

Fasadevask

Renhold maskinpark

Om kunden

Smurfit Kappa Norge AS har fabrikk på Hensmoen utenfor Hønefoss. Fabrikken har aner tilbake til sent 1920-tall, men fusjon flyttet fabrikken til Ringerike på 1960-tallet. Virksomheten spesialiserer seg i dag på paller i bølgepapp, bag-in-box, flerforpakning for flasker og kaffe, fiskekasser og andre emballasjeprodukter.

Ringerike Renhold har ansvaret for renhold i administrasjon- og fabrikklokale, inkludert renhold av maskinpark.

Kunden om samarbeidet

– Det er viktig med kjente ansatte som er imøtekommende og kjenner våre behov, og som gjerne gjør litt ekstra når de ser at det trengs. Det er lett å snakke med de som utfører renholdet, og vi får også rask respons om vi tar kontakt med kontoret, sier Jan Tommy Steen, HS-manager hos Smurfit Kappa Norge.

– Hos Smurfit Kappa kan det ofte oppstå behov for ekstra renhold, enten i kontordelen eller ute i maskinparken.  Da er det godt å enkelt få kontakt med Ringerike Renhold, og de er veldig fleksible på å få til raske og gode løsninger. Skulle det være andre oppgaver som flytting og rydding sier de aldri nei, og finner alltid en måte å løse oppgavene på, legger Steen til.

Jan Tommy Steen
HS-manager,
Smurfit Kappa Norge AS

Hva sjefen sjøl sier...

Kjetil Skogheim
Daglig leder,
Ringerike Renhold

- Smurfit Kappa Norway, eller Norpapp som vi omtaler de som internt hos oss, har vært en verdifull og viktig kunde for oss helt tilbake fra tidlig 2000-tallet, og det finnes knapt en renholdstjeneste vi ikke har utført på deres fabrikk på Hensmoen sier Kjetil Skogheim, daglig leder i Ringerike Renhold.

- Tjenester vi leverer til Smurfit i dag inkluderer daglig kontorrenhold, renhold i fabrikk og av diverse maskiner, vindus- og fasadevask og mye mer, legger han til.

La oss ta en prat!

Vi liker å møte mennesker, og gjør alltid befaring hos nye kunder før du får et pristilbud som er gjennomarbeidet og tilpasset dine behov.

Ta kontakt i dag og løft renholdet til nye høyder!

På oppdrag hos kunde

Tronrud Eiendom

I et historisk bygg i hjertet av Hønefoss finner vi Tronrud Eiendom, en av kundene vi har hatt lengst samarbeid med.

Les mer